Mgr. Martin Rédr

sociální pracovník

Studoval gastronomii, hotelnictví a služby cestovního ruchu na střední škole a poté i na vyšší odborné škole. Původem je z Havířova Během studií absolvoval praxe v různých hotelech v České republice, Německu a Švýcarsku. Poté nastoupil jako učitel odborných předmětů na hotelové škole. Během zaměstnání vystudoval sociální pedagogiku a následně učitelství na Ostravské univerzitě. Nějaký čas působil v soukromém sektoru jako vedoucí recepce horského hotelu v Beskydech. V současnosti pracuje jako sociální pracovník v nestátní neziskové organizaci, která se zabývá zejména zprostředkováním sociálního bydlení a komunitní činnosti v havířovské lokalitě, která je často označována jako sociálně vyloučená. Členem Pirátů je od roku 2012. Je ženatý a má jednoho syna.

martin-redr-2021

Pirátská strana

Lidé

Bc. Pavlína Polášková