Mgr. Michaela Davidová

manažerka marketingu a pr

Michaela Davidová (4. října 1984), Frýdek-Místek

Michela Davidová žije se svou rodinou ve Frýdku-Místku.

Absolvovala gymnázium Petra Bezruče ve Frýdku-Místku. Studovala na Ostravské univerzitě a na Karlově Univerzitě v Praze. Po studiích pracovala v administrativě v nošovickém Hyundai. Kariéru přerušila po narození dětí. Postupně přes zkrácené úvazky začala pracovat v propagaci ve frýdeckomístecké Kultuře F≈M, kde je teď manažerkou marketingu a PR.

Ke kandidatuře do zastupitelstva Frýdku-Místku: „Záleží mi na komunitě a městě, ve kterém žiji a chci se zasadit o to, aby bylo atraktivním místem pro život.“

Priority ve Frýdku-Místku: „Bezpečný a rychlý pohyb městem i pro chodce nebo cyklisty. Školky a školky, které odpovídají současným potřebám dětí, rodičů i učitelů. Město, které dobře komunikuje své plány i rozhodnutí. A úřady, na které nemusíte chodit osobně.“

Proč volit právě frýdeckomístecké Piráty: „V zastupitelstvu by měly být zastoupeny různé skupiny občanů. Ženy a mladí lidé mohou přinést do rozhodování o budoucnosti města vhled těch, co skutečně jezdí MHD, hrají si s dětmi na březích Ostravice nebo pracují v inovativních oborech.“

Ze soukromí: „Věřím v respektující výchovu a fandím svobodnému vzdělávání. Hraji improvizační divadlo v souboru Impro FrMol. Ráda s dětmi chodím z Frýdku do Místku dlouhou procházkou.“

Michala Davidová 2023

Pirátská strana

Lidé

Ing. Jana Ožanová